Skærearbejde til topkarakter

Hvis du søger de bedste maskiner til at slå græsset, vil du sikkert ofte vælge dig en Stiga plæneklipper. Hvis du mangler en pålidelig fræser, er Husqvarna et fantastisk valg. Men hvis du mangler skæreredskaber, er der ingen, der når Stihl til sokkeholderne!

Se deres side, hvis du har lyst til at skabe dig et overblik.

Derfor giver det god mening, at du vælger Stihl produkter, hvis du skal bruge maskiner til at save brænde, klippe hæk, klippe hele trætoppe eller måske bare rydde nogle buske hist og her.

Personligt ved jeg, at Stihl er et mærke, der har mere end 90 år på bagen! Det er altså vel at mærke 90 år, hvor deres produkter er blevet forfinede og tilpasset til de moderne ønsker og krav for forbrugerne. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at Stihl er gået hen og blevet synonym med innovation – ligesom høj kvalitet er et ord, man forbinder med mærket.

Jeg har altid været en glad bruger af alle tre brands, jeg har nævnt. Men til skærearbejde er det nu engang kun Stihl, som dur. F.eks. har jeg haft min motorsav i ca. 5 år. Det er lang tid for mig, da jeg er kendt for at slide dem op på ingen tid. Til gengæld har jeg så også måtte bruge flere penge på at købe den, men det har det bestemt været værd, da jeg så ikke måtte skifte hvert eller hvert andet år. Jeg tror det kan svare sig at købe kvalitet på den måde, da det andet løber hurtigere op.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *