Flyttefirma Vestjylland gjorde flytningen lidt lettere for børnene

Jeg var da selvfølgelig lidt skeptisk, da min mand fortalte, at han havde fået job i Vestjylland. For søren da, jeg havde jo levet hele mit liv på Fyn, størstedelen af årene i Odense, og så skulle jeg pludselig over at snakke jysk? Min første tanke var ”aldrig i livet”, men jeg lærte hurtigt at leve med det. Jeg fik også relativt hurtigt et job i stand, så det var ikke så slemt – og jeg har jo også, den dag i dag, rigtig mange veninder herovre. Noget af det værste var dog, da vi skulle fortælle børnene det. De elskede jo deres hjem! Her gik de i skole, gik til sport, ja, havde bare deres daglige hverdag. Og så skulle deres forældre bare ødelægge det hele – øv! De blev da også forfærdeligt kede af det, da vi fortalte det, og det var jo helt forståeligt. Det var jo ikke noget, som de havde bestemt, og det var da også en skræmmende tanke at skulle starte helt forfra. De var derfor heller ikke meget for at hjælpe med at pakke alle tingene ned i flyttekasser – det var deres stille protest mod deres onde, onde forældre, som de ikke værdsatte meget de dage. Da de kære flyttemænd fra Flyttefirma Vestjylland kom ændrede tonen sig dog en smule. De kunne mærke, at børnene ikke var i særlig godt humør, og har sikkert stået i den situation mange gange. De var derfor rigtig gode til at lave lidt sjov med børnene, og de fik endda lov til at køre med dem – og det var alligevel lidt af en oplevelse af køre i en så stor bil, syntes de.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *