Bustransport til København og tilbage

bustransport

I forbindelse med mit embede som lærer har jeg stor passion for at give mine elever ny viden og nye oplevelser. Det er da trods alt også en stor del af jobbet, men jeg kan vist, uden at nævne navne, godt sige, at der er nogle gamle lærere på min skole, som bestemt ikke længere har en passion for at lære eleverne noget, men nærmere er der af den grund, at det giver en fast løncheck sidst på måneden. Mit absolutte yndlingsfag er samfundsfag, hvor jeg virkelig føler, at jeg lærer eleverne noget, som de kan bruge resten af deres liv. Fysik og biologi er da også fine fag, men deres relevans afhænger virkelig af hvad eleverne vil i fremtiden, og viser sig derfor som nærmest ubrugelige for en stor del af eleverne. Da skoleinspektøren nævnte overfor mig, at min klasse fortsat havde en pæn slat tilbage i kasseklassen slog det mig straks, at vi da selvfølgelig skulle på en udflugt! Jeg fik lov til at tage børnene med til København, hvor de skulle besøge Folketinget og møde en politiker, som de kunne stille alle de spørgsmål, som de ville. Eleverne går dog i skole i Esbjerg, så det med logistikken var dog lidt af et problem – i hvert fald indtil jeg kontaktede Boms Turist angående bustransport, som straks tilbød at køre os – og så endda med en betydelig rabat, nu hvor det var skoleelever, som han skulle køre. Og transporten foregik ubeklageligt – vi kom både sikkert frem og tilbage!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *