Bedste golf weekend

golfkugle

Der findes mange, som gerne vil have dig til at gøre brug af deres golftilbud, men ikke mange, der formår at gøre det som Golf og Gourmet!

For jer, der ikke måtte kende til konceptet, så lad mig afslører, at der er tale om en golfpakke, hvor greenfee, hotelovernatning og lækker mad er alt inklusiv! Det foregår bare sådan, at man klikker sig in på hjemmesiden og vælger de hoteller og baner, man er interesseret i. Udvalget spænder faktisk ret bredt og det er også en god håndfuld varierende baner, du har til rådighed at vælge blandt.

Jeg har selv prøvet det, og jeg valgte at prøve det af, fordi prisen retfærdiggjorde turen fuldt ud, og faktisk var den så billig, at det opvejede ”satset”. Heldigvis blev selv min mindste tvivl gjort til skamme. Ikke mindst da jeg spiste den gourmetmad, som er en del af golf weekend. Jeg har altså spist på mange hoteller før, men det her var så godt, at jeg slet ikke vil klassificere det som hotelmad, men snarere det, som de selv kalder det, nemlig gourmet. Apropos mad, så er der også sørget for morgenmåltid. Her er det dog ikke som menu, der serveres for dig. Til gengæld kan du slippe din sult løs i en virkelig god buffet, der har mere end rigeligt til at lade batterierne op forud for din tur ud på greenen.

Selve hotellerne er også gode. Det er fine værelser med bløde senge, men det er selvfølgelig ikke der, du tilbringer mest tid. Der er nemlig altid andre glade golfere, som er friske på et glas whisky i baren efter en lang dag på de flotte baner.

Alt i alt er det en afsindig hyggelig tur – der med garanti indfrier dine forventninger. Jeg skal i hvert fald helt sikkert prøve det igen.

Jeg købte mit fede weekendophold her: http://golfoggourmet.dk/golf-weekend/

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *